Oppskrifter

Rulleomelett

En god omelett servert på senga eller pakket med som niste er supert. Mange næringsstoffer og behagelig metthetsfølelse som varer.

Rulleomelett, oppskriften er til en omelett:

  • 30-40 gram grønnsaker
  • 1 egg
  • 1 ss melk
  • En klype salt
  • Litt ramsløksalt eller annet urtesalt
  • Litt vårløk
  • 2-3 sneier ost
  • Evt kjøttpålegg

Jeg bruker pannekakepanne til dette, 20 cm i diameter, har du større panne må oppskriften tilpasses.
Kutt grønnsakene i små biter, jeg har brukt rødløk og paprika, ta det du har.
Skjær vårløk i ringer, legg til side.
Surr løk og paprika noen minutter i panne, mens dette surrer rører du sammen egg, melk og en klype salt.
Ha grønnsakene over i ei skål og ha det sammenvispede egget i panna, middels varme.
Etter et minutt kan grønnsakene has over, ha over vårløk, ost og evt kjøttpålegg.
Når omeletten har satt seg, rull den forsiktig, ha over på skjærefjøl og del i to.
Topp gjerne med spirer.
Spis til frokost, eller pakk med i matboksen.

For flere frokosttips, se her: http://www.kjoekkenmagi.no/?s=frokost
For flere lunsjtips, se her: http://www.kjoekkenmagi.no/?s=lunsj

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *