• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Glutenfri bakst . Uncategorized

Sweet table, glutenfritt

On 21. september 2014 by Elin Rusnes Kvingedal

IMG_0548
Jeg liker veldig godt å lage søte små kakebord/sweet table når vi feirer bursdag hjemme. Det er ikke alltid jeg lager store «pyntekaker» da. Ved å lage et lite kakebord blir det mindre arbeid både ved tilberedning og servering enn om man skal ha en «pyntekake» og to «vanlige» kaker. Her laget bursdagsbarnet selv brownie. I og med at noen av gjestene har cøliaki valgte jeg å lage et glutenfritt kakebord.

Makronene lagde jeg et par dager i forveien, til fyll i disse kan man bruke det samme som man bruker til topping av cupcakes. Her har jeg valgt å ha hvit sjokoladekrem med ulik smak til cupcakesene. I makronene har jeg hvit sjokoladekrem med bringebær i noen, og peanøtt, karamell og trøffelkrem i noen.

Til dette kakebordet som er beregnet på 20-25stk har jeg laget

  • Sjokoladeskåler med sjokolademousse
  • Makroner med peanøtt, karamell og trøffelkrem
  • Makroner med hvit sjokolade- og bringebærkrem
  • Himmelsk brownie
  • Cupcakes med hvit sjokolade og bringebær
  • Cupcakes med peanøtt, karamell og sjokolade

Lag makronene et par dager i forveien og fyll dem dagen før servering, eller når du skal toppe cupcakesene. Jeg brukte samme oppskrift til begge typer makroner, bare ulikt fyll. Både sjokoladeskåler og cupcakes lages dagen før eller samme dag. Brownien kan lages god tid i forveien og fryses, ta den opp kvelden før og tin i kjøleskap. Dersom du ikke ønsker å fryse brownien kan du gjøre som meg, be bursdagsbarnet selv om å lage den, denne er veldig enkel å få til. Lykke til!IMG_0558 IMG_0562 IMG_0550

Tags: dessert, Glutenfritt, sweet table

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • mars 2021
  • februar 2021
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

april 2021
M T O T F L S
« mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2021