Ukemeny uke 25
Da kan jeg endelig starte for fullt med ukemenyer. Hadde en i uke 22 som ble godt mottatt. Nå har jeg nok oppskrifter på bloggen, og under utvikling til å komponere gode ukemenyer hver uke fremover.
Her er forslag til ukemeny uke 25. Handlelisten er også klar 😉
Mandag:
Kjøttfri mandag har blitt en slager, vi har som regel det her hjemme. Mitt middagstips blir derfor stekt ris med grønnsaker. Godt, raskt og enkelt.
Tirsdag:
Suppedag. En god og spicy tomatsuppe og kjøttboller med parmesan servert med godt brød.
Onsdag:
Her har jeg valgt kylligboller med stekte poteter og grønnsaker. Servert med god dressing. En super rett som er fantastisk å ha med seg som niste dagen etter, dersom man lager nok hehe;)
Torsdag:
Det er alltid fisk på torsdagene hjemme hos oss. Jeg må være sikker på at familien i alle fall får i seg ett fiskemåltid i uka. Stekte grønnsaker med laks går raskt å lage, så smaker det kjempegodt, synes jeg:)
Fredag:
Helgen er her, det er godt å lage en rett man bare kan sette i ovnen, lage en frisk og god salat og bare kose seg. Jeg har valgt pai med chorizo og feta.
Lørdag:
Man har som regel bedre tid til matlaging på lørdagen. Da kan man jo slå på stortromma å lage herlige vårruller.
Søndag:
På søndagen liker jeg å bruke tid på å gå tur og lage enkle retter man kan sette i ovnen. Sennepsmarinerte nakkekoteletter med ovnsbakte poteter og grønnsaker er en slik rett.
Baketips:
Hva med å prøve dette glutenfrie havrebrødet?
Desserttips:
Cupcakes. Her med lime- og linfrø eller oreo, kanskje begge typene?