Rulleomelett
En god omelett servert på senga eller pakket med som niste er supert. Mange næringsstoffer og behagelig metthetsfølelse som varer.
Rulleomelett, oppskriften er til en omelett:
- 30-40 gram grønnsaker
- 1 egg
- 1 ss melk
- En klype salt
- Litt ramsløksalt eller annet urtesalt
- Litt vårløk
- 2-3 sneier ost
- Evt kjøttpålegg
Jeg bruker pannekakepanne til dette, 20 cm i diameter, har du større panne må oppskriften tilpasses.
Kutt grønnsakene i små biter, jeg har brukt rødløk og paprika, ta det du har.
Skjær vårløk i ringer, legg til side.
Surr løk og paprika noen minutter i panne, mens dette surrer rører du sammen egg, melk og en klype salt.
Ha grønnsakene over i ei skål og ha det sammenvispede egget i panna, middels varme.
Etter et minutt kan grønnsakene has over, ha over vårløk, ost og evt kjøttpålegg.
Når omeletten har satt seg, rull den forsiktig, ha over på skjærefjøl og del i to.
Topp gjerne med spirer.
Spis til frokost, eller pakk med i matboksen.
For flere frokosttips, se her: http://www.kjoekkenmagi.no/?s=frokost
For flere lunsjtips, se her: http://www.kjoekkenmagi.no/?s=lunsj