Oppskrifter

Melkesjokoladekrem med daim

IMG_8741
Daimkrem er utrolig godt å bruke som fyll i kaker. Kan bytte ut daim med annen favorittsjokolade og gjøre det på samme måte som dette.

For en stor porsjon daimkrem brukte jeg
6,5-7 dl kremfløte
400 gram daim melkesjokolade

Smelt sjokoladen over vannbad eller i micro. Dersom du smelter den i microen må du røre minimum hvert 30 sekund. Jeg brukte ca 1 minutt og 15 sekund til sammen for å smelte sjokoladen.
IMG_8741

Avkjøl sjokoladen på benken mens du pisker krem. Kremen må ikke være for stiv. Ha så 5-6 ss pisket kremfløte over sjokoladen, vend det godt inn. Ha i 5-6 ss til og vend inn.
IMG_8746

Tilsett så sjokoldeblandingen i resten av kremen. Vend det forsiktig inn.
IMG_8748
IMG_8750

Godt som fyll i vaniljekake, sukkerbrød og sjokoladekake. Lykke til.
IMG_8757
IMG_8827

8 Comments

Legg igjen en kommentar til Elin Rusnes Kvingedal Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *