Oppskrifter

Laksepakker med purre og rotgrønnsaker

Det har vært fantastisk vær her i Sandnes de siste dagene. Da er det godt å nyte god og lett middag ute. Disse laksepakkene er enkle og raske å lage. Middag på 30 minutter.

Bruk de grønnsakene du har, til 4 laksepakker jeg har brukt ca:
1 søtpotet
1 persillerot
1 gulrot
2 tynne skiver knollselleri
1/2 purre
1 rødløk
4 fedd hvitløk
1/2-1 ts salt
1/2-1 ts pepper
4 halve sitronskiver
4 ts smør
3-400 gram laks
Aluminiumsfolie

Skru ovnen på 200 grader.
Kutt alle grønnsakene i tynne strimler, jo tynnere strimler jo raskere blir de ferdig. Skjær fisken i terninger. Brett fire stykker aluminiumsfolie i to, legg grønnsakene på midten av hvert ark, ha en klatt (1 ts) smør i hver pakke, samt et fedd hvitløk. Ha laks over. Strø over salt og pepper og press en halv skive sitron over hver pakke. Brett pakkene godt sammen, pass på at det blir tett.
Bakes i ovn i 12-15 minutter, alt etter størelse på fisk og grønnsaker. De kan også grilles.
Lykke til!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *