Uncategorized

Bryllupskake til Marita og Stian

IMG_9138
Jeg fikk den store æren av å lage bryllupskake til det flotte brudeparet Marita og Stian som giftet seg i helgen. Her er bilder, samt linker til oppskriftene og fremgangsmåte 😉

Alle kakene er glutenfrie, husk å les dette før du baker glutenfritt! All pynt er selvsagt spiselig og håndlaget. Brukte fondant til både trekk og pynt. Oppskrift på hjemmelaget fondant/sukkerpasta til overtrekk finner du her. Hvordan fylle og trekke en kake finner du i trinn for trinn stablekake.

Den største kaken er sjokoladekake med melkesjokoladekrem. Link til oppskrift på krem med daim. Er samme fremgangsmåte med melkesjokolade. Lagde krem av 5 dl fløte og 300 gram sjokolade.IMG_9135

Mellomste kaken er mandelbunn og sukkerbunn med vaniljekrem, fersken- og aprikos syltetøy, nøtter og melkesjokolade. Blandet vaniljekremen med pisket kremfløte. Blandingsforhold er ca to deler vaniljekrem og en del kremfløte.IMG_9137

Minste kaken er sukkerbunn med vaniljekrem og friske bær.IMG_9136

Nærbilde av detaljer. Trinn for trinn på roser finner du her. Trinn for trinn på orkidèer finner du her.IMG_9126

Hele kaken.IMG_9119

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *