Bestilling

Ved bestilling trenger jeg informasjon om:

  • Når ønsker du makronene eller konfekten?
  • Antall?
  • Smak?

Adventskalender 2024 er nå ute på forhåndssalg. De produseres i midten av november og kan hentes hos meg i Sandnes eller på Rekoringen ved Fomo 28.november. Evt etter avtale på et av julemarkedene. Innhold er konfektkuler, støpte konfektbiter mm. Adventskalenderen inneholder ikke makroner.
Kalenderen koster 620,- Begrenset antall, så her er det førstemann til mølla.

Adventskalender bestilles på adventskalender@kjoekkenmagi.no

Makroner og konfekt bestilles på mail til elin@kjoekkenmagi.no

Les informasjonen under før bestilling.

NB! Fargene kan avvike.

Makronene selges i pakke på 6, 12 eller 36.
For enkeltbestillinger utenom faste bakedager må det bestilles minimum 36 makroner (med samme fyll i alle). Kan lage makroner helt uten farge ved forespørsel, send meg gjerne en mail om det er noe du lurer på.

Ellers har jeg ofte litt på frys for mindre bestillinger.

Konfekten selges i esker med 10 konfektkuler av samme smak.
For enkeltbestillinger uten faste bakedager må det bestilles minimum 60 konfektkuler i enten hvit eller lys sjokolade.

Jeg har dessverre ikke mulighet å sende per post.
Bestillinger må hentes hos meg i Sandnes, på Rekoring og ulike markeder, se foreløpig liste under. Kan evt levere i Sandnes/Stavanger mot et tillegg.

Pris:

  • En makron 24 kr
  • Eksklusiv eske med 6 makroner 135 kr
  • Eksklusiv eske med 12 makroner 260 kr
  • Eske med 36 makroner 750 kr
  • Eske med 10 konfektkuler 150 kr

Jeg lager makroner med følgende smaker:

  1. Sjokolade med karamellkjerne (brun)
  2. Sitron (gul)
  3. Suksess (oransje)
  4. Lakris (sort)
  5. Pistasj (grønn)
  6. Mocca (mørk brun)
  7. Pasjonsfrukt (ferskenfarge)
  8. Solbær (mørk lilla)
  9. Bringebær (rosa men rød i julesesongen)
  10. Blåbær, sesongsmak mai-august (blå)
  11. Rabarbra, sesongsmak mai-august (rosa)
  12. Gresskar og ingefær, sesongsmak august-november (brun-oransje)
  13. Gløgg, sesongsmak november-desember (lilla)
  14. Pepperkake, sesongsmak november-desember (kremfarge)

Disse kan fås melkefrie:

  1. Sjokolade med karamell (farge kan variere)
  2. Mocca (farge kan variere)
  3. Rabarbra med sjokolade (farge kan variere)

Konfekt:

  1. Karamell konfektkuler
    • Lyse sjokoladeskall av melkesjokolade, fylt med salt karamell, trukket i mer melkesjokolade med et lett dryss hakkede brente mandler
  2. Pasjonsfrukt konfektkuler
    • Hvite sjokoladeskall, fylt med pasjonsfruktkrem, trukket i mer hvit sjokolade og rullet i frysetørket pasjonsfrukt pulver
  3. Lakris konfektkuler
    • Lyse sjokoladeskall av melkesjokolade, fylt med salt lakris, trukket i mer melkesjokolade og rullet i lakrispulver
  4. Mocca konfektkuler
    • Hvite sjokoladeskall, fylt med kaffeganache, trukket i melkesjokolade og rullet i økologisk kakaopulver
  5. Marsipanbrød med ca 60% mandler i marsipanen
    • Hjemmelaget marsipan med ca 60% mandler, trukket i melkesjokolade, til slutt et dryss av hakkede brente mandler (kan også lages med melkefri sjokolade)
    • Det produseres også noen med revet appelsinskall

Kommende bakedager og smaker:

Boligmesse i Haugesund 08.november, 09.november, 10.november

  • Makroner:
    • Sjokolade med karamellkjerne
    • Rabarbra
    • Pasjon
    • Pistasj
    • Lakris
    • Sitron
    • Gresskar med ingefær
    • Bringebær
  • Konfekt, samme som resten av julesesongen -se under (usikkert om adventskalender er klar).

Julemarkeder:

  • Julemarked Varatun Gård 15.november,16.november og 17.november
  • Bondens Marked Klostergården 23.november
  • Julemarked Humlefabrikken 24.november
  • Rekoringen Sandnes/Stavanger 28.november
  • Julemarked Skudesneshavn 30.november og 01.desember
  • Julebyen i Egersund 05.desember, 06.desember, 07.desember og 08.desember
  • Julebyen i Egersund 12.desember, 13.desember, 14.desember og 15.desember
  • Makroner:
    • Sjokolade med karamellkjerne
    • Pistasj
    • Pepperkale
    • Gløgg
    • Bringebær
    • Mocca
    • Pasjon
    • Lakris
  • Konfektkuler:
    • Sjokoladekuler med karamell
    • Sjokoladekuler med lakris
    • Sjokoladekuler med pasjon
    • Sjokoladekuler med mocca
  • Adventskalender
  • Konfektesker
  • Marsipanbrød

Ingredienser og allergener:

Makronskall:
Mandelmel, melis, eggehvite, sukker, farge (mer info om farge lenger nede).

Fyll:

  1. Sjokolade (minimum 33,6 % kakaoinnhold), fløte, sirup, sukker, smør, maldonsalt.
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  2. Smør, eggeplomme, sukker, sitron
    • Laktose (meierismør), egg
  3. Eggeplomme, fløte, sukker, smør.
    • Melk (laktose), egg
  4. Fløte, smør, glukose, sukker, lakrisrotpulver.
    • Melk (laktose)
  5. Hvit sjokolade, fløte, pistasjnøtter.
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin), nøtter
  6. Mix av mørk sjokolade (minimum 54,5% kakaoinnhold, melkefri) og lys sjokolade (minimum 33,6 % kakaoinnhold), fløte, kaffe fra Austrått kaffebrenneri.
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  7. Hvit sjokolade, pasjonsfruktpurè, fløte.
    • Melk (laktose), soya (soyaleiktin)
  8. Hvit sjokolade, solbærpurè
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  9. Hvit sjokolade, bringebærpurè
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  10. Hvit sjokolade, blåbærpurè
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  11. Hvit sjokolade, råsaft av rabarbra, sitron
    • Melk (laktose), sitron, soya (soyalektin)
  12. Karamellisert hvit sjokolade, gresskar, fløte, ingefær
    • Melk (laktose), soya (soyalektin)
  13. Hvit sjokolade, fløte, solbærkompott (solbær, eple, sitron, sukker, krydder -nellik, stjerneanis, ceylon kanel)
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin), sitron
  14. Hvit sjokolade, fløte, krydder (pepper, allehånde, nellik, ceylonkanel)
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)

Innhold og allergener i konfektkuler:

  1. Melkesjokolade fra Callebaut, fløte, sirup, sukker, smør, havsalt, hakkede brente mandler
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin), nøtter (mandel)
  2. Hvit sjokolade fra Callebaut, fløte, pasjonsfruktpurè, frysetørket pasjonsfruktpulver
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  3. Melkesjokolade fra Callebaut, fløte, glukose, sukker, smør, lakrispulver, havsalt
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  4. Hvit sjokolade og melkesjokolade fra Callebaut, fløte, kaffe fra Austrått kaffebrenneri
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin)
  5. Malte mandler, melis, glukose, melkesjokolade fra Callebaut, hakkede brente mandler, evt litt revet appelsinskall
    • Melk (laktose), soya (soyalekitin), nøtter (mandel), evt appelsin

Bruker ingen kunstig farge i fyllene.

Makronene er laget fra bunn med økologiske egg. I fyllene bruker jeg økologisk fløte. Smak og kvalitet i alle ledd er veldig viktig for meg, så eneste tilsetningsstoff du finner i mine makroner er konditorfarge (som jeg kun bruker en liten dråpe av). Siden jeg ikke tilsetter produkter for ekstra holdbarhet er makronene holdbare («best før») 1-2 uker fra produksjonsdato om de oppbevares i kjøleskap eller 2-3 måneder om de fryses. De er like gode etter en tur i fryseren, ta de ut av fryseren og legg i kjøleskap så er de klare til servering etter en liten time, perfekt å ha på lur om det dukker opp uventede gjester. Makroner og fyll er naturlig fri for gluten.

Farger:
Svart: Fuktighetsbevarende middel: E422, Farger: * E122, * E102, E133, Vann, Modifisert stivelse (Tapioca).
Rød: fuktighetsbevarende middel: E422, farger: * E129, * E102, * E122, vann.
Bladgrønn: Fuktighetsbevarende middel: E422, Farger: * E102, E133, E155, Vann, Modifisert stivelse (Tapioca).
Rosa: Fuktighetsbevarende middel: E422, Vann, Farge: * E122, Modifisert stivelse (Tapioca).
Gul: Fuktighetsgivende middel: E422, Vann, Farge: * E102, Modifisert stivelse (Tapioca).
Babyblå: Fuktighetsgivende middel: E422, Vann, Modifisert stivelse (Tapioca), Farge: E133.   

* kan ha en negativ innvirkning på aktivitet og oppmerksomhet hos barn.


Om fargene jeg bruker:

100% spiselig
Egnet for vegetarianere
GM Fri
Glutenfri og nøttefri
Kosher sertifisert