• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Trinn for trinn

Hamburgerkake

On 27. juni 2014 by Elin Rusnes Kvingedal

CIMG4723
Hamburger til helga? Kanskje du vil lage den som kake? Her er i alle fall en trinn for trinn beskrivelse på hvordan jeg lagde denne burgerkaka 😉
Dette er den første burgerkaka jeg lade, så fremgangsmåten er veldig enkel. Jeg brukte et sukkerbrød og 1/3 porsjon sjokoladekake. Her kan du bruke hvilken kake du vil selv, men jeg synes det ble stilig å bruke «riktige farger» til bunnene.

Farg marsipan eller fondant i lys brun, rød, grønn og gul, ha gjerne litt hvit også.CIMG4696

Del sukkerbrødet så du får tre lag. Legg den midterste bort, den skal brukes senere.CIMG4697

Jeg fylte min kake med hjemmelaget vaniljekrem og bringebær. Smør gjerne sjokoladekrem rundt kanten.CIMG4706

Rull så ut lys brun marsipan/fondant og skjær ut remser til å ha rundt kaka.CIMG4707

Slik.CIMG4708

Rull så ut grønn marsipan/fondant, tynn den ut i kantene og ha på kaka som salat.CIMG4705 CIMG4709

Burgeren trenger også litt ost.CIMG4712 CIMG4713

Legg på sjokoladebunnen, ha et tynt lag vaniljekrem over og legg på osten.CIMG4715

Og agurk. Jeg brukte litt lysere grønn og trykket ut sirkler, rullet så ut mørkere og hadde rundt kanten.CIMG4710 CIMG4711

Her har burgeren fått løk og tomat i tillegg.CIMG4716

Skjær opp sukkerbrødet du la til side i strimler og stek dem i ovnen på 200 grader til de er sprø og gyldne.CIMG4698 CIMG4699

Trekk så siste sukkerbrød bunnen med marsipan/fondant (smør den gjerne opp med et tynt lag sjokoladekrem først. Jeg tømte litt sesamfrø over marsipanlokket mens jeg rullet det ut. Ha den over burgeren og server med rørte jordbær som ketchup. Lykke til 😉CIMG4720
CIMG4723

Tags: trinn for trinn

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

desember 2019
M T O T F L S
« sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2019