• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Oppskrifter

Fylt sopp

On 21. juni 2014 by Elin Rusnes Kvingedal

IMG_8664
Fylt sopp er et supert alternativ til kjøttretter. Kan serveres med samme tilbehør man har til kjøtt og fisk. Man kan også bruke soppen som et tilbehør til kjøtt dersom man ikke vil ha vegetarmat.Som tapasrett fungerer den også utmerket da den passer til masse forskjellig.

For fire-fem fylte sopp brukte jeg
1/4 squash
1/4 paprika
2 fedd hvitløk
1 dl fløte
en god neve revet parmesan
Salt
saft av 1/4 sitron
4-5 store sopp (aroma/portebello/sjampinjong), bruk stilk og innmat til fyllet

Rens soppen. Jeg brukte sjampinjong. Ta bort stilken og grav ut innmaten med en skje. Ikke grav ut for mye, det bør ikke komme hull i soppen. Sjær bort nederste enden på stilken og hakk opp resten, hakk også opp innmaten. Finhakk alle grønnsakene. Ha sopp og grønnsaker i ei stekepanne sammen med litt olje og stek på middels varme til de er myke.
IMG_8654

Ha over fløte og revet parmesan. La det koke litt inn. Spe eventuelt med mer fløte. Smak til med sitron, salt og pepper, evt mer parmesan.
IMG_8655

Fyll soppen, riv over litt revet parmesan og stek i 15 minutter, eller til de er gyldne på toppen. Her har jeg servert dem med potetsalat og frisk salat.
IMG_8663 IMG_8666

Tags: foreningsmat, Maris favoritter, middag, småretter og tilbehør, tapas, vegetar

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • mars 2021
  • februar 2021
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

april 2021
M T O T F L S
« mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kaker
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2021