• Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
  • Hjem
  • Galleri
    • Barnekaker
    • Bryllup
    • Dåp og babyshower
    • Konfirmasjon
    • Fest og jubileum
    • Voksenkaker
    • Makroner og cupcakes
  • Om meg
  • Glutenfri bakst
  • Oppskrifter
  • Trinn for trinn
  • Kurs
Søk
Kjøkkenmagi- god mat kan være magisk
Oppskrifter

Fiskepinner med stekte poteter, frisk salat og remulade

On 23. mai 2014 by Elin Rusnes Kvingedal

Jeg har en familie som ikke er veldig glad i fisk, jeg liker det veldig godt og kunne gjerne spist det hver dag. Når jeg lager fisken som dette spiser de til det er tomt, fiskepinner av fersk torsk, stekte poteter, frisk salat og remulade. Denne middagen tar ikke mer enn 30 minutter å lage.

Stekte poteter:
Sett ovnen på 240 grader.
5-6 poteter, skjæres i to, skjær deretter hver halvdel i fire. Ha dem i ei ildfast form, krydre med litt salt og pepper, ha over 2 ss olivenolje og sett dem i ovnen. De skal steke i 20 minutter. Når de står i ovnen kan du starte på fisken.

Jeg laget fiskepinnene glutenfrie.

Til 13 fiskepinner brukte jeg:
500 gram fersk torskefillet
1 dl potetmel
2 egg, sammenpisket
6 glutenfrie havreknekkebrød, kjørt til brødkrumme i foodprocessor.
(dersom du tåler gluten kan pankomel brukes)
Urtesalt

Skjær torsken i passende biter, tørk den godt av med kjøkkenpapir og fjern evetuelle bein. Jeg kjøpte et stykke skinn og beinfri torsk.

Finn frem tre skåler, fyll en med potetmel, en med egg og en med de knuste knekkebrødene. Tilsett litt urtesalt i hver skål, bland inn. Dypp bitene i potetmel, så i egg og til slutt brødkrumme.

Stek dem over middels varme i ei stekepanne 4-5 minutter på hver side. De skal være gyldne og crispy. Mens fisken steker har du god tid til å lage remulade og salat.

Lag en enkel salat, jeg brukte:
Forskjellige typer salat, det jeg hadde hjemme
Noen cherrytomater
1/4 agurk
Aspargestopper, forvellet

Til remuladen brukte jeg:
2 egg
2 fedd hvitløk
5 dl nøytral olje, jeg brukte raps
2 ts presset sitron
1/4 ts grov sennep
2 skiver sylteagurk
1/2 rødløk
1/2 boks rømme

Alle ingrediensene må være romtemperert!
Finhakk sylteagurk og løk, sett til side.
Ha hvitløk, egg, sitron og sennep i et litermål el. Mål opp oljen.
Kjør dette sammen mens du sper med olje etter hvert vil røren tykne, når du har fått majones tilsetter du sylteagurk og løk, kjør det raskt sammen med stavmikseren. Rør inn rømme.
Lykke til!!

Tags: dressinger, fisk, Glutenfritt, middag, middag på 30 minutter

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Arkiv

  • mars 2021
  • februar 2021
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • september 2019
  • august 2019
  • april 2019
  • mars 2019
  • februar 2019
  • desember 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • august 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • januar 2018
  • desember 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • mai 2017
  • mars 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • desember 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • mai 2016
  • mars 2016
  • februar 2016
  • januar 2016
  • desember 2015
  • november 2015
  • oktober 2015
  • september 2015
  • august 2015
  • juni 2015
  • mai 2015
  • april 2015
  • mars 2015
  • februar 2015
  • januar 2015
  • desember 2014
  • november 2014
  • oktober 2014
  • september 2014
  • august 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • mai 2014
  • april 2014

Calendar

mai 2022
M T O T F L S
« mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier

  • Glutenfri bakst
  • Kaker
  • Kurs
  • Mine tips
  • Oppskrifter
  • Slide
  • Trinn for trinn
  • Ukemeny
  • Uncategorized

Copyright Kjøkkenmagi 2022