Bryllupskake til Marita og Stian
Jeg fikk den store æren av å lage bryllupskake til det flotte brudeparet Marita og Stian som giftet seg i helgen. Her er bilder, samt linker til oppskriftene og fremgangsmåte 😉
Alle kakene er glutenfrie, husk å les dette før du baker glutenfritt! All pynt er selvsagt spiselig og håndlaget. Brukte fondant til både trekk og pynt. Oppskrift på hjemmelaget fondant/sukkerpasta til overtrekk finner du her. Hvordan fylle og trekke en kake finner du i trinn for trinn stablekake.
Den største kaken er sjokoladekake med melkesjokoladekrem. Link til oppskrift på krem med daim. Er samme fremgangsmåte med melkesjokolade. Lagde krem av 5 dl fløte og 300 gram sjokolade.
Mellomste kaken er mandelbunn og sukkerbunn med vaniljekrem, fersken- og aprikos syltetøy, nøtter og melkesjokolade. Blandet vaniljekremen med pisket kremfløte. Blandingsforhold er ca to deler vaniljekrem og en del kremfløte.
Minste kaken er sukkerbunn med vaniljekrem og friske bær.
Nærbilde av detaljer. Trinn for trinn på roser finner du her. Trinn for trinn på orkidèer finner du her.
Hele kaken.